Over KRM

KRM groepeert de kinesitherapeuten uit de eerstelijn die gevestigd zijn in Mortsel, Edegem, Hove, Lint, Kontich-Waarloos en Boechout, maar telt onder zijn leden ook collega’s woonachtig in onze regio maar daar niet werkzaam, of gevestigd in de omringende gemeenten, al dan niet werkzaam in loontrekkend verband (rustoord,RVT, ziekenhuis, WZC, …) in de regio.

Onze vereniging met rechtspersoonlijkheid (vzw) bestaat vandaag  (2017) achtentwintig jaar en heeft tot doel het professionalisme en de collegialiteit onder de leden te bevorderen, en hen te vertegenwoordigen bij de officiële en informele lokale instanties, en alle andere zorgverleners.

KRM heeft een stabiel ledenaantal sinds zijn ontstaan dat schommelt rond de 80 collega’s.

Wij zijn er jaren geleden in geslaagd een bestuur op de been te brengen dat evenveel vrouwen als mannen telt, en daar zijn we nog steeds fier op! Welke kring doet evengoed ?

Op deze website vindt u informatie m.b.t. tot al onze activiteiten (kalender, onderwerpen, sprekers,..) naast beroepsgebonden informatie. Er is tevens een overzicht beschikbaar van alle vroegere activiteiten van KRM, sinds z’n oprichting. U kan opzoeken op trefwoord, en (als lid) documentatie daarrond raadplegen voor zover deze elektronisch beschikbaar is.

Wenst u informatie over de aangesloten leden, wil u het KRM-nieuwsarchief raadplegen, of eerder verschenen artikels doornemen, u vindt het allemaal terug onder aparte rubrieken.

Voor de liefhebbers is er ook een fotogalerij toegevoegd, en een aantal nuttige links, adressen en telefoonnummers.

Geïnteresseerde artsen vinden onder de rubriek “RIZIV” een apart luik met nuttige informatie met betrekking tot het voorschrijven van kinesitherapie en de terugbetalingsmodaliteiten. Zij vinden daar tevens nuttige documenten terug.

Hebt u een vraag aan het kringbestuur, stel ze dan via code DTV. Uw vraag wordt de eerstvolgende raad van bestuur voorgelegd.