Uw patiënt verder doen revalideren in het water ? In zwembad Den Besssem in Mortsel kan dat ! (06-06).

Zwembad Den Bessem is integraal toegankelijk

Je hebt wellicht al gehoord over het nieuwe intergemeentelijke zwembad Den Bessem in Mortsel. Maar wist je ook dat het integraal toegankelijk is? Hierdoor onderscheidt het zich van zwembaden uit de omgeving. Het groot bad telt 25m op 14.5m, én er is ook een bijhorend instructiebad van 12.5m op 7m.

Wat maakt Den Bessem integraal toegankelijk?

In het instructiebad vind je geen trapjes, maar wel een helling en verstelbare bodem. Een tillift en luie trap in het grote bad zorgen ervoor dat zelfs bedlegerige mensen van het zwembad kunnen komen genieten.

Ideaal ook voor patiënten die in het zwemwater wensen te revalideren. Verder zijn er ook aangepaste toiletten en kleedkamers voor g-sporters, maar ook rolstoelen, krukken en rollators zijn beschikbaar.

Elke donderdagvoormiddag houdt men het instructiebad vrij van 09.00 tot 10.30 uur, speciaal voor de doelgroep ‘revalidatie, personen met een handicap, en bewegen op verwijzing’.

Voordeeltarief
Den Bessem biedt g-sporters voordeeltarieven aan, bovendien mogen hun begeleiders gratis binnen.  
Maak gerust een afspraak op 03 448 09 00 zodat men u tijdens een rondleiding kan overtuigen van de mogelijkheden tot samenwerking. 

Meer weten over tarieven en toegangsuren ? Download hier de folder !