Nog één dag om uw conventiestatus te bevestigen !! (27-02)

Het RIZIV deelt ons vandaag mee dat een aanzienlijk aantal kinesitherapeuten die niet waren toegetreden tot de overeenkomst in 2019, hun niet-toetreding tot de overeenkomst M/20 nog niet hebben bevestigdU hebt nog 24 u tijd om dit te doen !!

 

U wil niet toetreden tot de conventie :

Ongeacht of u in 2019 geconventioneerd of gedeconventioneerd was, moet u via MyRiziv aangeven dat u wenst te deconventioneren. U heeft hiervoor de tijd tot 28 februari.

  • Was u toegetreden tot de overeenkomst 2018-2019 en wilt u niet toetreden tot de overeenkomst 2020-2021? Uw niet-toetreding gaat dan in vanaf de datum van kennisgeving van uw beslissing.
  • Was u niet toegetreden tot de overeenkomst 2018-2019 en wilt u niet-toegetreden blijven? De verlenging van uw niet-toetreding is dan geldig vanaf 1 januari 2020. 

Surf naar MyRiziv en log in met uw identiteitskaart of met de app itsme. Onder de module 'Mijn conventiegegevens' kunt u uw status aanpassen. Neem voor alle veiligheid een screenshot wanneer u uw status heeft aangepast. Daarnaast moet u een bevestigingsmail ontvangen. Hou deze documenten goed bij.

U wil toetreden tot de conventie

Indien u wenst te conventioneren of geconventioneerd wenst te blijven, hoeft u niets te ondernemen. Uw status zal automatisch op geconventioneerd komen te staan.

 

Uw conventiestatus controleren !!

Via de webtoepassing van het RIZIV kunt u uw conventiestatus controleren. Vul uw gegevens in en klik op zoeken. Naast uw naam verschijnt een symbool dat aanduidt of u al dan niet geconventioneerd bent.