Actuele informatie

Waar vind ik de patiëntenbevraging in mijn portfolio?  

Wat is mijn status ten opzichte van de kwaliteitscriteria?  

Hoe komen navormingseenheden (NE) in mijn portfolio terecht?

Het antwoord op deze en nog vele andere vragen vindt u in de PE-online guide. Dit is een beknopte gids waarin de praktische kant van uw PE-online portfolio tab per tab wordt uitgelegd, aan de hand van printscreens.

Klik hier om de guide te downloaden!

 

NIEUW BIJ DE PATIENTENBEVRAGING

De patiëntenbevraging is een van de meest waardevolle kwaliteitsinstrumenten, omdat uw patiënt zelf aan het woord komt. Daarom staat er niet langer een limiet op het aantal patiënten dat de bevraging kan invullen. Zodra 10 patiënten de bevraging hebben ingevuld, en uzelf de zelfevaluatie, zal dit criterium op groen komen te staan.

Nadien kan u patiënten blijven toevoegen aan dezelfde patiëntenbevraging en uw rapport zal zich telkens updaten. Daarnaast staat er ook niet langer een tijdslimiet op de patiëntenbevraging. Voordien had u 60 dagen de tijd om minstens 10 patiënten de bevraging te laten invullen.  Nu heeft u tijd tot en met 31 december 2018! 

Het blijft uiteraard wel de bedoeling dat minstens 10 patiënten de bevraging ingevuld hebben voor 31 december 2018 (en u de zelfevaluatie).

 

NIEUWE VERDELING NAVORMINGSEENHEDEN VANAF 1 januari 2019.

Op 1 januari 2019 start een nieuwe periode binnen de kwaliteitsbevordering in de kinesitherapie. Die zal gepaard gaan met een aantal veranderingen zoals een nieuwe verdeling van de navormingseenheden (NE). 

Deze nieuwe verdeling zal u tijdig gecommuniceerd worden.

U kan het voorstel dat ter tafel ligt hier nalezen.