ACCREDITERING voor kinesitherapeuten, PQK en PE-online

Via de site van PQK kan u zich inschrijven voor elke geplande navorming van KRM, en tevens voor de vergaderingen van onze LOKK-groepen, of het nu peer review geldt of niet.

Te volgen procedure:

Op de homepage van PQK (www.pqk.be)  klikt u op de "PE-online kalender".  U krijgt dan de lijst met alle komende activiteiten te zien, en kan verder selecteren per maand en per taal.  Klikt u vervolgens op een bepaalde activiteit, dan komt u op een pagina met meer uitleg over de desbetreffende activiteit.  Wil u zich inschrijven, klik dan op  "aanmelden" ; onderaan de pagina bevindt zich het inschrijvingsformulier; vul dat correct in en vergeet tenslotte niet op de  knop "verzenden"  te klikken.  U kan hier tevens een extra deelnemer inschrijven zo gewenst. Het systeem verzendt u automatisch een bevestigingsmail.

Op die manier krijgt u in uw persoonlijk portfolio onder de rubriek 'Mijn navormingen' meteen een overzicht van de activiteiten, die u reeds volgde en nog wil volgen. 

Uw navormingseenheden worden bovendien automatisch toegekend nadat u het evaluatieformulier online hebt ingevuld na afloop , en uw deelname is bevestigd door de inrichter.

Bijlage: PE-online account aanmaken